17.30
Hokkarit-U14, U14 AA alkusarja lohko 2

Kiekko-Ahma Sininen - Hokkarit

Valkeakoski

Lauantai-iltana 25.9. pelattiin ensimmäinen Hokkarit U14 sarjapeli Vakeakoskella Kiekko-Ahmaa vastaan. Edellisestä sarjapelistä olikin kulunut jo lähes 9 kuukautta, joten tätä oli todella odotettu.

Ensimmäisessä erässä Hokkarit otti nopeasti ohjat käsiin, ja painoi peli alussa Kiekko-Ahman päätyyn. Kotijoukkue kuitenkin puolusti hienosti ja maalivahti pystyi venymään hyviin pelastuksiin, ja niin avausmaalia saatiinkin odottaa yli erän puolivälin. Alun rynnistyksen jälkeen peli tasaantui, ja tilanteita luotiin molempiin päihn. Erän ainoasta maalista kuitenkin vastasi kotijoukkue Kiekko-Ahma, ajassa 8:41, Hokkarien harmittavan puolustusvirheen jälkeen. Erätauolle siis 1-0 Kiekko-Ahman johdossa.

Toista erää ehti kulua vain 12 sekuntia, kun Hokkarit tasoitti pelin hienon syöttökuvion päätteeksi. 2 minuuuttia myöhemmin nähtiin Hokkarien 1-2 -maali samanlaisen hienon joukkuepelin tuloksena. Sen jälkeen seuraavaa maalia saatiinkin odotella erän viimsiellle minuutille, kun Hokkarit alivoimalla pelatessa loi hienon läpiajon päätteksi kolmanne maalin. Toiselle erätauolle mentiin siis 1-3 Hokkarien johtaessa.

Kolmannessa erässä maalihanat saatiin sitten lopullisesti auki. Reilut 6 minuuttia erän alusta Hokakrit meni ensin 1-4 -johtoon, alle minuuttia myöhemmin 1-5, ja siitä edelleen 2 minuutin kuluttua osumat 1-6 ja 1-7. Tässä vaihessa alkoi olla jo aika selvää, kuinka ottelussa lopulta käy. Vielä 3 minuuttia ennen loppua Hokkariporukka viimiesteli siirretyn rangaistuksen aikana loppuluvuiksi 1-8.

Komea esitys Hokkarielta tahmean alun jälkeen. Erityisesti Hokkarimaalilla oli tänään pelipäivä, vetoja torjuttiin 97% prosentilla! Tästä on hyvä jatkaa sarjakauden seuraaviin peleihin, sarjan piikkipaikalla!