17.45
Hokkarit-U14, Harjoitusottelut

Hokkarit - KJK

Hämeenkyrö

Tiistai-iltainen harkkapeli Hämeenkyrössä Kankaanpään Jääkarhuja vastaan. Kenraaliharjoitus ennen sarjapelien alkua.

Ensimmäinen erä lähti vauhdilla käyntiin. Molemmissa päissä nähtiin hienoja maalitilanteita ja hyviä torjuntoja maalivahdeilta. Jo alussa näki, että luvassa on tasainen peli. Hokkarit avasi maalitilin 5 minuutin kohdalla. Toisen kerran maalin teossa onnistuttiin ajassa 12:23 läpiajosta. Oma maali pysyi koko erän puhtaana, ja niin erätauolle mentiin hienossa 2-0 johdossa.

Toista erää ehti kulua 6 minuuttia, kun KJK sai tehtyä avausmaalinsa. Tästä alkoi kova Jääkarhujen mylläkkä, jonka Hokkarit kuitenkin kunnialla kesti, vaikka tasoitusmaali oli monta kertaa lähellä. Erän loppupuolella 35 minuutin kohdalla Hokkarit kasvatti johtoaan vielä maalilla, ja tähän ei KJK enää pystynyt vastaamaan. Hokkareille voitto ottelusta siis lukemin 3-1.

Kiitokset Kankaanpään porukalle kovasta vastuksesta ja vauhdikkaasta pelistä!