12.00
Hokkarit-U14, Harjoitusottelut

Hokkarit - VaPS Hockey

Hämeenkyrö

Syyskauden viimeinen harjoitusottelu ennen sarjapelejä pelattiin U14-joukkueella paikallisvastustaja VaPSia vastaan Hämeenkyrössä 12.9. Peliaika oli poikkeuksellisesti 3x20 minuuttia, eli tarkoitus oli pelata täysimittainen jääkiekko-ottelu aikuisten tapaan.

Ensimmäinen erä lähti käyntiin selvässä Hokkarien hallinnassa. AVausmaalia saatiin kuitenkin odottaa reilut 7 minuuttia, kunnes Hokkarit rikkoi nollan komealla puolustajan omalla läpiajolla. Heti perään Hokkarit tehtaili pari maalia lisää mennen jo 3-0 johtoon. Tämä ei kuitenkaan lannistanut VaPSia ja niinpä vieraiden avausmaali nähtiinkin heti perään, tilanne 3-1. Tästä alkoi maalien tehtailu vuoroin molempii päihin, niin että ensimmäisellä erätauolla Hokkarien johtoasema oli 5-3.

Toisen erän alkuun VaPS sai punnerrettua lukemiksi tasan 5-5 Hokkariporukan otteen herpaantuessa. Hokkarit kuitenkin jatko maalien tekoa johtomaalilla 6-5 ajassa 27:10. Erän puoivälin jälkeen alkoi Hokkariporukan nousu, jossa VaPS ei enää mukana pysynyt. Erän kuluessa tehtailtiin vielä 6 maalia vastustajan pystymättä enää tekemään maaleja toisessa päässä. Erätauolle siis mentiin jo tukevassa Hokkarijohdossa 12-5.

Kolmas erä oli sitten enää Hokkarien näytöstä, ja maaleja tehtailtiin kaiken kaikkiaan 8, samalla pitäen oma pää puhtaana. Lopputulos siis selvät 20-5 Hokkareille.

Kiitokset VaPSille vierailusta Hämeenkyrössä!