15.25
Hokkarit-U14, U14 AA alkusarja lohko 2

Kisa-Eagles Arokotkat - Hokkarit

Kangasala

Lokakuun 9. iltapäivällä oli Hokkarien vuoro kohdata Kisa-Eagles Arokotkat vieraspelissä Kangasalla. Joukkueet olivat peräkkäisillä paikoilla sarjassa, joten tämä oli ns "4 pisteen peli".

Ensimmäinen erä alkoi vauhdikkaasti, molempien joukkueiden pelatessa puolustuspäässä todella tarkasti ja varman päälle. Ottelun alku olikin maalitonta pelailua, jossa myöskään ei vaarallisia maalitilanteita nähty. Avausmaalia saatiinkin odottaa yli 10 minuuttia, kunnes Hokkari onnistui siirtymään maalin johdolle. Hokkarien 0-1 -johdossa siirryttiinkin ensimmäiselle erätauolle. Erän kulkua kuvaa hyvin maalivahtien torjunnat, Kisa-Eaglesin vahdilla 5 torjuntaa ja Hokkareilla vain 1.

Toisessa erässä Kisa-Eagles aloitti rajun takaa-ajon, ja painoi kovasti päälle. Hokkarit pelasi hyvin puolustusvoittoisesti. Viimein kun erää oli kulunut noin 10 minuuttia, Kisa-Eagles onnistui tasoitusmaalissa. Myös erän loppu oli Kisa-Eaglesin painostusta. Toiselle erätauolle siis siirryttiin tasatilanteessa 1-1.

Kolmannen erän alkuun Hokkarit sai heti tärkeän onnistumisen. Vain 14 sekuntia erän alusta Hokkarit tehtaili johtomaalin hienosta läpiajotilanteesta. Tästä alkoi Hokkarien raju myllytys, jossa nähtiin useita hienoja maalipaikkoja kotijoukkueen maalivahdin kuitenkin estäessä ne. Noin 6 minuutin kohdalla Hokkarit tehtaili vielä toisen maalin 1-3. Erän edetessä nähtiin vielä useita tilanteista, myös Hokkarien päässä oli joitakin paikkoja, joissa maalivahti sai näyttää parastaan. Kun erää oli jäljellä enää 1,5 minuuttia, Kisa-Eagles otti aikalisän ja yritti saada viimeisen puristuksen aikaan 6 kenttäpelaajalla. Tässä nähtiinkin hyviä maalintekotilanteita, mutta samoin Hokkareilla oli lähellä maalin teko pitkällä laukauksella kohti tyhjää maalia. Viimein kun erää oli jäljellä alle 20 sekuntia Hokkarit onnistuivat vapauttamaan hyökkäääjän läpiajoon, ja näin lopputulokseksi kirjattiin hieno voitto Hokkareille: 1-4.

Hokkarit jatkaa sarjaa hienostu kolmospaikalla. Tästä jatketaan sunnuntain peliin Hakiolla!