14.45
Hokkarit-U14, U14 AA alkusarja lohko 2

HPK Musta - Hokkarit

Hakio 1

Tuplapeliviikonloppu huipentui sunnuntai-iltapäivänä Hokkarien neljänteen sarjapeliin Hämeenlinnassa HPK Mustaa vastaan.

Ottelun alkuhetkistä lähtien Hokkarit otti ohjat käsiinsä. Otteista selvisi heti, että edellisen päivän peli Kangasalla ei tuntunut missään, vaan kaikki olivat täysillä mukana. Maaliverkkoja päästiin pöllyttelemään ensimmäisen kerran ajassa 5:15, taululle lukemat 0-1. Neljä minuuttia myöhemmin Hokkarit nousi johtolukemiin 0-2, ja vielä 3 minuuttia myöhemmin jo 0-3. Näissä lukemissa mentiinkin sitten ensimmäiselle erätauolle.

Toisen erän kuudennella minuutilla HPK sai rakenneltua kavennusosuman Hokkarien maaliin, mutta reilua minuuttia myöhemmin Hokkarit antoi samalla mitalla takaisin siirtyen 1-4 johtoon ylivoimamaalilla. Erän loppuun ladottiin vielä pari reppua lisää, ensin ylivoimalla 1-5, ja 10 sekuntia myöhemmin tasakentällisin 1-6. Näissä lukemissa mentiin toiselle erätauolle.

Kolmanteen erään HPK tuli uudella energialla, ja Hokkarit taas ehkä ajatteli jo pelin olevan sillä kuitattu. Kotijoukkue pääsikin rakentelemaan Hokkarien maalille muutaman vaarallisen paikan, joista vihdoin erän viidennellä minuutilla syntyi kavennusmaali 2-6. Tästä Hokkarit kuitenkin heräsi puolustamaan, ja enempää takaiskuja ei nähty Hokkarien maaliin. Vielä minuuttia ennen loppua tehtailtiin ylivoimalla päätöslukemiksi 2-7 Hokkarien voitoksi hienosta läpiajotilanteesta.

Hieno viikonloppu Hokkareille. Täydet neljä sarjapistettä tuliaisiksi, ja sarjaa jatketaan neljännellä sijalla tasapistein KPK:n kanssa. Nyt 2 viikon tauko sarjapeleistä, toki välillä luvassa harkkapeliä, ja sitten syysloman jälkeen vastassa KPK Tytöt.