13.00
Hokkarit-U14, U14 AA alkusarja lohko 2

Hokkarit - KPK Tytöt

Hämeenkyrö

Syysloma päättyi Hokkarien ja KPK-Tyttöjen vauhdikkaaseen kohtaamiseen Hämeenkyrössä. Ottelu oli tärkeä kohtaaminen, sillä pelissä oli kaiken kaikkiaan 4 sarjapistettä.

Heti ottelun alkuun, vain 1,5 minuuttia kiekon putoamisesta jäähän, onnistui Hokkarit ensimmäisen kerran maalin teossa hienolla yläkulmavedolla, tilanne 1-0. Tästä ottelu jatkui ja molemmissa päissä nähtiin hyviä maalipaikkoja. Hokkarien maalivahti kuitenkin piti verkon tyhjänä, kun taas KPK:n maalivahti joutui taipumaan erän puolivälin jälkeen toistamiseen Hokkarien heiluttaessa jälleen kerran verkkoa. Tilanne 2-0. Kun erää oli enää reilu minuutti jäljellä, KPK kuitenkin avasi myös maalitilinsä, ja näin erätauolle siirryttiin lukemissa 2-1.

Toisessa erässä sama tempo jatkui. KPK kuitenkin onnistui tehtailemaan erän ensimmäisen maalin läpiajotilanteesta, ja näin tullen tasatilanteeseen 2-2 ajassa 24:48. Tästä neljä minuuttia myöhemmin erän viime minuuteilla Hokkarit kuitenkin karkasi jälleen kerran maalin johtoasemaan hienon syöttökuvion päätteeksi. Tilanne 3-2. Ja heti perään uutta: 15 sekuntia ennen loppusummeria verkko heilui jälleen KPK:n päässä Hokkarien maalatessa erän päätöslukemiksi 4-2.

Kolmannen erän ensimmäisestä maalista vastasi jälleen KPK, 3.5 minuutin kohdalla tehden maalin Hokkarien selän taakse. Lukemat 4-3. Vain 3 minuuttia myöhemmin Hokkarit kuitenkin heilutti jälleen verkkoa hienon syöttöketjun päätteeksi varasti ottelun komeimmalla maalilla. Näin Hokkarit johtoon 5-3. Ja vielä 1,5 minuuttia myöhemmin Hokkarit onnistui maalin teossa kertaalleen, maalin edestä hienolla nostolla maalivahdin kilpipuolelle. Ottelun päätöslukemiksi kirjattiin siis 6-3 Hokkarien hyväksi.

KPK tarjosi tiukan vastuksen, mutta voitolla Hokkarit siirtyi sarjassa ohi molemmista KPK:n joukkueista sijalle 2. Loistavaa ja pirteäää peliä hieman alavireisen Rockets-kohtaamisen jälkeen. Tästä on hyvä jatkaa seuraavan viikonlopun tuplapeleihin.