Rockets - Hokkarit

Loimaa

Kauden viimeinen harjoitusottelu vieraissa pelattiin Loimaalla paikallisvastustaja Rocketsia vastaan. Joukkueet kohtasivat alkukaudesta harjoituspelissä, ja silloin Rockets vei pelin selvin numeroin. Nyt oli aika katsoa uudelleen miten on kehitystä tapahtunut kauden aikana.

Hokkareilla oli liikkeellä hiukan vajaa ryhmä, mutta onneksi mukaan saatiin 3 pelaajaa Uplakersista vahvistamaan.

Ottelu oli kaikin puolin tasainen, molemmissa päissä riitti paikkoja ja maalivahdit pelasivat hyvää peliä. Ensimmäisen erän ainoasta maalista vastasi Rockets. Toisessa erässä Rockets tehtaili vielä kaksi lisää johtaen erän jälkeen peliä jo 3-0. Kolmannessa erässä Hokkaritkin viimein pääsi maalin tekoon, aivan erän alussa kavennus 3-1:een ja melkein heti perään myös toinen maali. Kolmatta haettiin koko loppu erä, mutta valitettavasti lukuisista paikoista huolimatta sitä ei saatu. Näin siis voitto jäi kotijoukkueelle tasaisin lukemin 3-2.

Hokkarit alkaa tästä nyt pistämään kauden osalta pillejä pussiin. Vielä yhdet treenit ja perjantaina harkkapeli Hokkarien U13 ryhmää vastaan. Sitten onkin kausi taputeltu, ja koko joukkueen taival Hokkariperheessä muutenkin, kun pelaajat hajautuvat eri joukkueisiin ensi kaudella.