XXL Seurakauppa

Hämeenkyrön Hokkarit on tehnyt XXL:n kanssa yhteistyösopimuksen. Urheilutarvikkeet ja valmiiksi painetut seuratuotteet hankitaan XXL-myymälöistä ja -verkkokaupasta.

Luomalla oman XXL Reward tilin kerrytät omaa henkilökohtaista bonussaldoa. Lisäksi Hokkarit saa vuosittaisen hyvityksen kaikista rekisteröidyistä ostoista! Hyvitystä kertyy kaikista rekisteröityneenä tehdyistä ostoksista.

 1. OHJEET OSTOTEN LIITTÄMISEEN HOKKAREIDEN HYVÄKSI JA SEURAKAUPPAAN PÄÄSEMISEEN
 • Kun olet kerran kirjautunut alla olevien ohjeiden mukaan tilillesi, hyvitystä kertyy Hokkareille, kun kirjaudut käyttäjätilille ennen ostosten tekoa verkkokaupassa.
 • XXL-kivijalkamyymälässä hyvitystä kertyy, kun kerrot kassalla Reward-tiliisi liitetyn puhelinnumeron.
 • Kaikki XXL:ssä tehdyt ostokset kerryttävät hyvitystä!
 1. Siirry osoitteeseen: https://teamsales.xxl.fi/club/haemeenkyroen-hokkar...
 2. Klikkaa ”Kirjaudu joukkuesivustollesi”
 3. Kirjaudu sisään olemassa olevalle tilille tai luo itsellesi uusi XXL Reward-tili, sillä seurakauppaan ei pääse ilman Reward-tiliä
 4. Kirjoita tarvittavat painatustiedot (etunimi, sukunimi, nimimerkki, joukkue ja pelinumero, mikäli olet valmentaja/huoltaja ja/tai sinulla ei ole pelinumeroa laita pelinumeroksi 00)
  • Tilillä voi olla useampi painatusprofiili, esim. saman perheen lapset ja huoltajat
 5. Seuravalikoiman löydät painamalla ”Seuravalikoima” ja painatetun seuravalikoiman painamalla ”Hämeenkyrön Hokkarit seuratuotteet” tämän jälkeen vaihtoehdoksi aukeaa vielä "Hämeenkyrön Hokkarit seuratuotteet" sekä "Hämeenkyrön Hokkarit Edustus seuratuotteet"
  • Hintoihin kuuluu kuvissa näkyvät painatukset

  Mikäli tulee kysymyksiä tai ongelmia XXL:ään liittyen, niihin vastaavat

Hokkareista:

Tuomas Kannosto, puh.0445961605

XXL:stä:

Santeri Perälä, XXL Team Sales Representative, puh. 045 325 4347