Tervetuloa tyttökiekkokouluun!
28.8.2018 9:37 Uutiset / Pääsivusto

Kaikki innokkaat tytöt mukaan toimintaan.

Hämeenkyrön Hokkarit järjestävät ensimmäistä kertaa historiassaan tyttökiekkokoulun.

Tyttökiekkokoulu aloittaa aluksi yhdessä leijonakiekkokoulun kanssa 1.9.2018 kello 10.00 omana ryhmänä.

Syksyllä aloitamme kiekkokoulun ja toivotamme kaikki halukkaat ja innokkaat tytöt mukaan toimintaan. Syyskausi alkaa 1.syyskuuta ja loppuu joulukuussa. Tyttökiekkokoulun kustannus on 40€ syksy ja harjoitukset on lauantaisin. Kaikille halukkaille on mahdollista käydä myös keskiviikkoisin Leijona kiekkokoulun kanssa, jolloin kustannus 80€ syyskausi. Hintaan sisältyy tapahtumat jäällä, ohjattu jäätoiminta, vakuutus ja LKK-pelipassi. Kiekkokouluun voi ilmoittautua myös kesken kauden ja maksu katsotaan osallistumis ajankohdan mukaan.

Ilmoittaudu osoitteessa: www.hokkarit.fi/ilmoittaudu-kouluun

Jos olet jo ollut viime kaudella mukana ota suoraan yhteyttä Antti Potiin. puh. 045 634 7095 tai antti.poti(at)gmail.com

MIKÄ ON TYTTÖKIEKKOKOULU?

Tytöt ympäri Suomen pääsevät kokeilemaan jääkiekkoa harrastuksena Jääkiekkoliiton jäsenseurojen järjestämien tyttökiekkokoulujen kautta.

Aikaisempina kausina järjestäjinä on ollut mukana yli 60 seuraa ympäri Suomen.

Tyttökiekkokoulu on kaiken ikäisille tytöille tarkoitettu, jossa opetellaan jääkiekon perustaitoja positiivisella ja hauskalla tavalla turvallisessa ympäristössä. Kiekkokoulu opettaa reilua peliä, urheilullisuutta, joukkuepeliä ja positiivisen asenteen tärkeyttä tarjoten samalla tietoa harjoitusmahdollisuuksista paikallisessa seurassa. Urheilutaitojen lisäksi tarvittavat sosiaaliset taidot kehittyvät joukkuelajia harrastaessa ja ryhmän pelisääntöjen noudattaminen kasvattaa niin lapsia kuin aikuisiakin kunnioittamaan omaa yhteisöä ja sen arvoja. Urheiluseurassa harrastaminen antaa lapsille esimerkkiä urheilullisesta elämäntavasta ja oman seuran valmentajien kertomana niin terveelliset ruokailutottumukset kuin pelitaktiikatkin uppoavat lapsiin ja nuoriin.

Mukaan tyttökiekkokouluun tarvitset seuraavat:

Luistimet (myös taitoluistimet käyvät aluksi)

Kypärä (pyöräilykypäräkin käy alkuun)

Maila (mailan pituuden yleismitta: luistimet jalassa leukaan saakka)

Hanskat (toppahanskatkin käyvät)

Juomapullo

Tervetuloa myös täydessä pelivarustuksessa (jos sinulta sellainen löytyy)! Mailoja, kypäriä ja muita lainavarusteita kannattaa kysyä etukäteen oman paikkakuntasi tapahtuman järjestäjältä.


   
Lisää uutisia
Hämeenkyrön Hokkarit
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
Kategoriat