Hokkarit-11 joukkue palaa tositoimiin!!
21.7.2019 10:24 Uutiset / Hokkarit-11

Kauden aloitukseen haettiin vauhtia Hockey Pointin synteettiseltä jäältä.

Tervehdys kesä ja kärpäset!

Hokkarit-11 joukkueen toukokuun päätteeksi alkanut lomajakso alkaa pikkuhiljaa olla päätöksessään. Jääkiekkoloman pelaajisto on käyttänyt mm. kavereiden kanssa touhuten, muita harrastuksia harrastaen, matkustaen, uiden, leireillen sekä ihan vaan oleillen ja möllöttäen. Kesä on hyvää aikaa ladata akkuja tulevaan kauteen!

Hokkarit-11 joukkueen sopimustilanne on urheilutoimenjohtajan mukaan hyvällä mallilla, vaikka muutama kova pelimies menetettiinkin. Joukkueesta eteenpäin siirtyville joukkue toivottaa menestystä tulevissa haasteissa! Joukkue on siis muutamaa täsmähankintaa vaille kasassa. Huhujen mukaan vieheet ovat vielä vesillä ja palkkakatossa tilaa :)

Joukkueen kausi käynnistyy kausisuunnitelman mukaisesti ensi viikolla kesäharjoittelun merkeissä. Osa pelaajista on vielä muiden harrastusten parissa, mutta katsetta käännetään jo kovasti alkavaan ensimmäiseen leijonaliiga-kauteen. Muutama pelaaja hakikin ennakkotuoksua kauteen Kiekkobussin ja Hockey Pointin kauden avaustapahtumasta, jossa oli mahdollisuus päästä kokeilemaan luistimien liukua synteettisellä jäällä.

Tervetuloa jälleen seuraamaan näiden kiekkoilija-alkujen taivalta hienon harrustuksen parissa! And the same in English, Stay Tuned!!


   
Lisää uutisia
Hämeenkyrön Hokkarit
«  Heinäkuu   »
Kategoriat