Kauden 23-24 palkitut
Hämeenkyrön HokkaritJulkaistu: 03.05.2024 22.19

Kauden 23-24 palkitut

29.4 vietettiin kauden 2023-2024 päättäjäisiä perinteisin menoin, mutta tällä kertaan Hämeenkyrön Yhteiskoulun auditoriossa. Paikan päälle oli saapunut lähestulkoon kaikki junioripelaajat ja joukkueiden toimihenkilöt. Tilaisuuden alkuun nähtiin videomuotoisesti seuran puheenjohtajan Tuomas Kannoston tervehdys. Tervehdyksen jälkeen seuran varapuheenjohtaja Timo Alhon lausui muutaman kommentin kuluneesta kaudesta sekä haastatteli Hokkareiden kasvattia, tuoretta SM-pronssimitalistia Maxim Korpimäkeä. Korpimäki vastaili myös muutamiin kiperiin yleisön esittämiin kysymyksiin kuten "kuka oli sun lapsuuden jääkiekkoesikuva?". Oikea vastaus tähän on Aleksander Barkov.
Tuomas Kannosto toi esiin omassa tervehdyksessään miten jääkiekko ja kalastus ovat samankaltaisia lajeja. Alta voi lukea Kannoston koko tervehdyksen.

Hyvät Hokkarilaiset!

Kiitos, kun olette saapuneet paikalle hokkareiden päätöstilaisuuteen kauden 2023–2024 päätteeksi.
Kuten jokaisella seuralla ja joukkueilla on ollut tapana kauden päätteeksi pitää pieni tauko ennen seuraavan kauden harjoittelun alkua. Ajattelin teille näyttää videon muodossa itselle tärkeän harrastuksen, jossa voi jääkiekko kauden huolet ja murheet unohtuvat kertaheitolla. Yllättävän paljon kalastuksesta löytyy yhtäläisyyksiä jääkiekkoon.
  • Varusteiden tsekkaus kuntoon (kiekkokassin tsekkaus)
  • matka pelipaikoille(pelireissu)
  • välineiden kuntoon laitto(mailan erkkaus, luistimien teroitus yms.)
  • pelin alkuun suunnitelma vastustajan löylyttämiseksi(kokoonpano ja peli suunnitelma)
  • oikeassa paikassa oikeaan aikaan heitetty viehe(syöttöpeli)
  • kalan saaminen(maali)
Molemmissa lajeissa yhteisö ja yhteisöllisyys on tärkeitä, joiden kautta saadaan myös elinikäisiä ystäviä. Itsellä parhaan kalakaverin ystävyys on alkanut 7vuotiaana kiekkokaukalossa ja matka jatkuu!
Jääkiekko on monille hokkarilaisille intohimo ja erittäin tärkeä harrastus. Täytyy myös muistaa hengähtää välillä, jotta seuraavalla kaudella virtaa riittää touhuamaan täysillä jääkiekon parissa. Tähän kalastus on mainio harrastus.
Toki muistakaa myös kesätreenit ,niin saadaan hokkari joukkueet iskuun ensi kaudeksi!

No, ette varmasti tulleet kuuntelemaan puheenjohtajan turhia höpötyksiä vaan haluatte jo innokkaasti tietää joukkueiden kaudesta ja palkinnon saajista.
Kaikille joukkueiden toimihenkilöille, vanhemmille ja etenkin pelureille isot kiitokset kaudesta! Olette huippuja!
Myös isot kiitokset Jamppa ja Topi jäähallin toiminnan ylläpitämisestä!
Siispä pidemmittä puheitta joukkueet estradille!Kauden palkitut pelaajat perusteluineen


Kiekkokoulu

Kiekkokoululaisista palkittiin jokainen pelaaja innokkaan harjoittelun perusteella mitaleilla.
U8

Vili Haapanen

Erinomainen joukkuepelaaja, joka ollessaan kentällä omalla toiminnallaan kasvattaa koko muun kentän 10cm pidemmäksi ja vahvemmaksi.Hän on taistelun ruumiillistuma ja monipuolisena pelaajana osallistuu myös maalivahtina toimimiseen.

Valtteri Juvela

Palkittava pelaaja aloitti kiekkokoulun syksyllä 2023. Juniori osoitti heti päivästä yksi taitoa ja luonnetta. Tammikuussa 2024 hän tuli paikkaamaan poissaoloja Sastamalan miniturnaukseen. Pelaaja otti haasteen vastaan ja teki turnauksessa kovaa jälkeä. Päivän päätteeksi hän ei ollut enää kiekkokoululainen, vaan uusi U8-pelaaja. Melkoisen kova temppu 2017-syntyneeltä vasta-alkajalta. Nyt palkittava pelaaja on huippuvalmennettava ja viimeisen päälle joukkuekaveri.

Palkitut Vili ja ValtteriU9

Aaron Ahovainio

Todella motivoitunut ja ahkera harjoittelija, jonka huomaa kehityksessä kauden aikana. Peleissä löytyy ratkaisu halukkuutta.

Jami Vasu

Treeneissä vetää hyvällä asenteella ja on kehittynyt pelaajana kauden aikana. Peleissä osallistuu niin puolustamiseen kuin hyökkäämiseen.

Palkitut Jami ja Aaron
U10

Saaga Pylsy

Pelaaja joka jokaisissa peleissä ja treeneissä tekee aina parhaansa. Kuuntelee ja toimii aina valmennuksen ohjeiden ja vinkkien mukaan. Omaa hirveän halun kehittyä pelaajana ja tekee kaikkensa oman kehittymisensä mahdollistamiseksi. Näyttää omalla toiminnallaan esimerkkiä, miten hienosti pitää toimia niin jäällä kuin jään ulkopuolella. treeneissä ja pelitapahtumissa. On joukkueen kauden kehittynein pelaaja.

Iiro Räsänen

Pelaaja joka o yrittää parhaansa aina harjoituksissa. Kyseinen pelaaja on todella sitkeä eikä luovuta. Varsinkin pelissä peleissä näyttänyt omalla esimerkillään, että oli pelin tilanne mikä tahansa, vaikka oltaisiin tappiolla ikinä ei luovuteta. Kehittynyt kauden aikana todella paljon, mikä on näkynyt varsinkin kevät kauden aikana.


Palkitut Iiro ja SaagaU12

Jonne Laaksonen

Jonne on kauden aikana kehittynyt ja saanut aikaan positiivisia muutoksia, nämä näkyvät myös kentällä. Jonne on ollut joukkueessa mukana aivan alusta alkaen aktiivisena pelaajana. Valmentajan näkökulmasta hän on ollut sitoutunut ja Jonne on todella näyttänyt omaa osaamistaan.

Elmeri Paavola

Elmeri on työmyyrä ja väsymätön raataja. Elmeri siirtyi tällä kaudella hyökkääjästä puollustajaksi ja löysi heti oman pelipaikkansa. Elmeri on aina positiivinen ja kannustava ja se näkyy myös kentällä.


Palkitut Jonne ja ElmeriU13

Timofei Karpov

Ottanut ison harppauksen lajitaidoissa tällä kaudella. Tosi ahkera ja tunnollinen harjoittelija joka kysyy myös paljon ohjeita.

Pihkoluoma Elias

Ottanut tosi ison stepin kehityksessä viimeisen vuoden aikana. Kova tekemään hommia kehityksen eteen myös omalla ajalla.


Palkitut Timofei ja EliasU14

Eero Rautiainen

Ahkera treenaaja ja tekee treeneissä aina kaiken täysillä ja tsemppaa muita.

Oscar Kultala

Hyvää kehitystä kaudella. Peleissä hyviä onnistumisia sekä näyttäviä maaleja ja tuuletuksia


Palkitut Oscar ja EeroU15

Samu Teuho

Vilho Tomperi

Molemmille yhteinen perustelu,

Heillä on erinomainen kyky arvioida peliä nopeasti, tunnistaa kuvioita ja tehdä älykkäitä valintoja. Kiekkotermein hockey sense, peliäly, ylittää tekniset kyvyt ja fyysiset ominaisuudet. Hockey sense sisältää useita pelin keskeisiä elementtejä, kuten ennakoinnin, tilannetietoisuuden, päätöksenteon ja pelinlukemisen.


Palkitut Vilho ja SamuM2

Jere Harsu

Jere on ottanut isoja askelia miesten joukkueessa. Taitavat ja pehmeät kädet ovat kieputtaneet vastustajat solmuun tällä kaudella. Maaliverkkokin on heilunut hyvin. Harmittavasti kausi jäi kesken loukkaantumiseen. Toivotaan,että ensi kaudella nähdään vähintään yhtä aktiivinen peluri ,niin treeneissä kuin peleissäkin. Onnea Jere!Edustus

Ville Koskiranta

Perustelut: Nuoresta iästään huolimatta, Ville on noussut Edustustuksen avainpelaajien joukkoon sekä pisteiden valossa, että pukukopissa. Lisäksi Villen vastuulla on lähteä luotsaamaan Edustusta eteenpäin kun senioriosasto pikkuhiljaa alkaa siirtymään sivuun.Vuoden joukkue U13

Vuoden joukkue: Joukkueen harjoittelu ollut laadukasta läpi kauden ja harjoittelussa painotettu ennen kaikkea yksilötaitoa. Joukkueen urheilullinen menestys ollut hyvää ja playoff-paikka jäi harmittavasti parista pisteestä kiinni. Tappioidenkin hetkellä joukkue on kunnioittanut tulostaulua. Tuloksen kunnioituksen osoituksena joukkue palkittiin myös Suomen Jääkiekkoliiton Kunnioita peliä -tunnustuksella. Kunnioita peliä tunnustuksen kriteerinä oli, että joukkue on saanut sarjakauden aikana vain pieniä rangaistuksia.
Vuoden Pelaaja Tuure Pylsy

Pelaaja on ottanut viimeistään kuluvan kauden aikana valtavan kehitysloikan. Kehitysloikka on ollut mahdollista, koska pelaaja on ahkera, tunnollinen, kova harjoittelija, motivoitunut, sekä erittäin miellyttävä valmennettava. Lisäksi pelaaja ottaa hienosti huomioon pelikaverit ja kannustaa toisia. Mikäli pelaajan oma vaatimustaso pysyy yhtä korkealla tasolla kuin tällä hetkellä, aika näyttää minkälaisiin saavutuksiin hän yltää. Ehkä jopa Maxim Korpimäen viitoittamalla tiellä Liigaan asti

.Vuoden toimihenkilö Tiina Hakala

Hakala on kehittänyt seuran SoMe-viestintää ja vienyt sitä reippaasti eteenpäin ja siten lisännyt seuran tunnettuutta ja näkyvyyttä seudulla Lisäksi hän on ⁠johtanut seuran suurinta junnujoukkuetta joka on toiminut tällä kaudella 3:lla peliryhmällä, ja joka koostuu 2 ikäluokan pelaajista. Hakala on ⁠innokkaana järjestämässä seuran jokaista tapahtumaa, ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin, yksi näkymättömistä taustahenkilöistä jotka tekevät paljon seuran ja juniorien eteen töitä. On aina valmis auttamaan muita joukkueita, ja erityisesti auttanut uusia joukkueita saamaan toimintaansa käyntiin. Kantaa huolta kaikista seuran joukkueista. Lisäksi on hiljattain valittu ⁠seuran Kunnioita Peliä -vastaavaksi.