Kauden 2023-2024 juniorijoukkueet
Julkaistu: 27.08.2023 21.43

Kauden 2023-2024 juniorijoukkueet

Kauden 2023-2024 jäävuorot omalla jäähallilla saatiin toden teolla käyntiin elokuun alussa. Hallin jääaika onkin ollut tehokkaassa käytössä treenien, erilaisten avausleirien ja harjoituspelitapahtumien myötä.

Alla jokaisen juniorijoukkueen luoma esittelyteksti joukkueestaan. Kiekkouransa aloittaville löytyy kiekkokoulu


U8

Seuran nuorimmista pelaajista koostuvassa U8 joukkueessa riittää energiaa!

Joukkue perustettiin tälle kaudelle viime vuoden kiekkokoululaisista. Edessä onkin mielenkiintoinen sesonki, sillä opeteltavaa riittää niin jäällä lajitaitojen kuin jään ulkopuolella joukkuetoiminnan suhteen.

U8 treenaa jäällä 2-3 kertaa viikossa. Lisäksi kerran viikossa on jäätreenien jälkeinen oheisharjoitus. Pelitoimintaan päästään kiinni Ilves-Tappara -aluesarjassa.


U8 ensimmäisessä harkkapelissä


U9

Hokkarit U9 joukkue on ensimmäistä vuotta yhdessä pelaava porukka jossa on viimevuonna joukkueessa olleita ja kiekkokoulusta tulleita pelaajia. Tällähetkellä pelaajia on 11 kappaletta, mutta mukaan mahtuu uusia pelaajia. Peli intoa riittää ja kauden aikana on tarkoitus pelata muutamat harjoitusottelut, osallistua mahdollisesti muualla järjestettävään turnaukseen, pelata leijonaliigaa ja järjestää myös oma turnaus 31.3.2024. Jääharjoituksissa meillä on maanantaina, keskiviikkona ja lauantaina, lisäksi keskiviikkona on oheisharjoittelua.Joukkueessa valmentaa Esa Vasu( vastuuvalmentaja) ja Tantarimäki Teemu. Huoltajina toimii Lahdenperä Tomi, Oinonen Timo ja Saari Hannu. Joukkueenjohtaja Riina Ahovainio ja rahastonhoitaja Elina Helenius.


U9 ja treenien jälkeinen puna poskilla


U10

Viimekaudella U10/U9 nimellä kulkenut joukkueemme koki kaudelle 23-24 ison muutoksen. Muutoksen myötä joukkueeseen liittyi uusia pelaajia ja tällä kaudella keskitymme vain yhden ikäryhmän toimintaan.

Viimeiseen leijonaliigakauteen lähdemme kolmisenkymmenen pelaajan ja kymmenisen toimihenkilön voimin. Joukkueessamme on pelaajina niin tyttöjä kuin poikia ja tilaa löytyy myös uusille pelaajille! Harjoittelemme 3-4 viikossa niin jäällä kuin oheisharjoituksissa.

Tulevalla kaudella tavoitteena on treenata ahkerasti, oppia uutta, parantaa vanhoja taitoja, pelata paljon ja tietysti pitää hauskaa!


Hippaa luistimilla


Harkkapelissä 26.8


U12

Hokkarit U12 on mahtava joukkue. Se koostuu 21 huipputyypistä ja parista perässä vedettävästä valmentajasta. Jokainen pelaaja on meille tärkeä ja jokainen heistä on huippuyksilö. Valmentajat saapuvat hallille aina mielellään, koska huippujen tyyppien kanssa on helppoa työskennellä. Kiitos heille, että jaksavat meitä ja ilmestyvät paikalle.

Tälle kaudelle on tullut paljon uusia pelaajia. Osalle on kertynyt pelivuosia jo monta, toisille hieman vähemmän. Se ei kuitenkaan meidän menoa haittaa. Siksi kauden tavoitteena on saada jokaiselle pelaajalle erilaisia pelejä ja paljon onnistumisen kokemuksia. Yritämme kauden aikana osallistua mahdollisemman moneen eri tason turnaukseen sarjapelien lisäksi. Tavoitteena olisi, että jokainen pelaaja pääsee pelaamaan oman tasoisia pelejä.

”Jääkiekko on Suomen kansallisurheilua, jossa tunne tulittaa ja kroppa kurittaa. Alan kieli on sen mukaista: ei kiertele eikä kaartele vaan luistelee suoraan kohti maalia, laukoo nöyristelemättä värikkäitä mielikuvia ja vie kädettömän täysillä kahville.”

”Pukukoppimaali. Minuuttirohmu. Klap-klap. Takakarva. Säälipleijarit. Robottikiekko. Alanahka. V-koodi. Reikäjuusto. Ripari. Pusu. Sivupaine. Rystylätty. Henkimaailma. Kotiluola. Kaveri. Nitro loppu. Syöttövarjo. Pömpeli. Runttaus. – Ja tietenkin kuuluu parivaljakko ylämummo ja ilmaveivi.”

(Suuri jääkiekkosanakirja)

Näillä eväillä menee Hokkarit U12 tämä kaudenU13

U13-joukkue esittäytyy, hei vaan kaikki! Joukkueemme tavoite on kehittyä tällä kaudella entistä enemmän ja sen eteen tehdään töitä. Kauden määränpäänä on se että olisimme oman sarjamme, AA-tason, top4 sijoituksissa.Tällä kaudella joukkueemme on todella kompaktin kokoinen, mutta uskomme siihen, että laatu korvaa määrän. Silti ovemme on avoinna uusille pelaajille joten rohkeasti yhteydenottoa jos harrastaminen tavoitteellisen ja kilpailuhenkisen iloisen joukkueen mukana kuulostaisi kiinnostavalta.

Meidän joukkue, niin pelaajineen kuin toimihenkilöineen on täyttä timanttia!

Timanttinen U13 viime vuoden joukkuekuvassa


U14

Hokkarit U14 yhdisti tälle kaudelle voimansa HC Nokian kanssa. Ryhmässä on tällä kaudella yli 50 pelaajaa ja heistä muodostetaan kaudelle neljä joukkuetta: yksi A, kaksi AA ja yksi AAA tasoille. Hokkaripelaajat harjoittelevat pääsääntöisesti Hämeenkyrössä. Kerran viikossa on vaihtotreenit Hämeenkyrössä/Nokialla. Kotipelit pelataan sekä Hämeenkyrössä, että Nokialla. Laajan pelaajaringin myötä saadaan laadukkaita reenejä ja sopivan tasoisia pelejä kaikille. Tavoitteena, että mahdollisimman moni pelaaja voi jatkaa harrastustaan eri tasoilla, kehittyä ja tavoitella omia unelmiaan.

U14 kauden avausleirilläU15

Pelaamme jo kolmatta kautta yhteistyössä Ylöjärven Uplakersin kanssa kahdella peliryhmällä - tasot AAA ja AA. Yhteistyö mahdollistaa kaikille oman tason mukaisen sarjan, mutta myös mahdollisuuden testata omia rajojaan sekä oman kehityksen myötä mahdollisuuden kavuta ylöspäin kilpasarjatasolle asti.

Tällä hetkellä kaikkiaan pelureita on 34+4, pääosin -09 syntyneitä poikia ja tyttöjä. Harjoittelemme Hämeenkyrön jäähallissa sekä Ylöjärvellä, molemmissa 3 krt viikossa (3-4 krt/vko/joukkue).

Jokaisen jäätreenin yhteydessä oheis-/ punttisaliharjoittelu jäähallilla tai sen läheisyydessä. Ylöjärvellä erillinen saliharjoitus on kerran viikossa.

Syksyn harjoitusottelut täyttävät viikonloput ennen sarjanalkua. Sarjat polkaistaan käytiin molempien ryhmien tuplapeleillä 16-17.9.