Sarjapelit ohi - Valkoisille hienosti hopeaa, katseet kohti Tsekkiä
Hokkarit-U15Julkaistu: 16.04.2024 12.00

Sarjapelit ohi - Valkoisille hienosti hopeaa, katseet kohti Tsekkiä

Mustat jäivät harmillisesti oman jatkosarjansa kolmanneksi ja näin ilman valtakunnallista lopputurnaus paikkaa. Viimeiset ja ratkaisevat pelit Pelicansia ja Ässiä vastaan kääntyivät vastustajille. Ässät meni lohkokakkosena lopputurnaukseen ja voitti lopulta mestaruuden kaataen Karhu-Kissat loppuottelussa maalein 7-2.

Valkoiset piti paikkansa sarjataulukon kahden parhaan joukossa ja pääsi näin pelaamaan lohkokohtaisessa loppuottelussa. Tasapisteisiin päättyneen kärkikolmikon paremmuus laskettiin maalierosta. Valkoisilla maaliero näytti lopulta +29, kun lohkon voittaneella Kiekko-Ahmoilla +32 ja kolmanneksi jääneellä Leki:llä +26. Finaalissa raamikkaampi kotijoukkue Kiekko-Ahmat oli vahvempi maalein 6-1 ja näin kultamitallit jäi Valkeakoskelle. Valkoiset suorittivat tasaisen varmasti läpi kauden ja saivat ansaitut mitallit kaulaansa, HIENOA!

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä karavaani lähtee kohti Tsekkiä. Ohjelmassa mm. risteily Vltava joella, piipahdus Prahan vanhassakaupungissa ja tietty kivenkovia pelejä. Turnauksessa on mukana joukkueita isäntämaa Tsekeistä, Saksasta, Slovakiasta ja Englannista.

Jos haluat seurata joukkueiden edesottamuksia ja matkan tapahtumia lähes reaaliajassa, niin ota ihmeessä joukkueen IG seurantaan, ellei se jo ole.

Kauden 23-24 ja varmasti mieleenpainuvan turnausmatkan meille mahdollisti hienoakin hienommat yhteistyökumppanit, kiitos!

-Mt-