Kesätreenit loppusuoralla
Hokkarit-U16Julkaistu: 17.06.2024 12.00

Kesätreenit loppusuoralla

Molempien joukkueiden, Mestis ja Suomi-sarja, kesätreenit alkavat olla viimeisiä vetoja vaille valmiit. Molemmat joukkueet ovat olleet tosimielellä liikkeellä treenaten neljästi viikossa. Mestis-joukkue on ollut kevään ja alkukesän aikana kolmesti jäällä ja 1-2 kertaa oheisilla. Suomisarjalla jääharjoituksia on ollut 2 viikossa ja 2 oheisharjoitusta. Mestisporukalla on vielä juhannuksen jälkeen muutamat oheiset, jonka jälkeen joukkue siirty omatoimijaksolle. Paluu tositoimiin tapahtuu heinäkuun lopulla, jolloin molemmat joukkueet pitävät omat leiripäivät Hämeenkyrössä.

Harjoitusotteluita keväällä molemmilla joukkueilla on ollut kaksi. Mestis pelasi ottelut Redsiä ja Kisa-Eaglesiä vastaan, Suomi-sarjan vieraana on käynyt LeKi ja Pigviinit.

Mestis karsintasarjan otteluohjelma on jo selvillä. Tiukassa lohkossa Hoklakerssia vastaan pisteistä taistelee HAKI, HPK Ak, Kisa-Eagles, Pelicans Ak, RNK, Tappara Ak, TPS Ak ja TuTo Ak. 12 ottelun jälkeen sarjataulukon kaksi parasta joukkuetta jatkaa kauttaan Mestiksessä ja loput seitsemän Suomi-sarjassa.

-MtJoukkueen uusimmat uutiset