Kauden ensimmäinen turnaus päättyi Hokkarien-U13 joukkueen kultajuhliin!
Julkaistu: 22.09.2022 08.28

Lauantaina 17.9 bussi starttasi Hämeenkyröstä klo. 6.00 kohti Loviisaa ja LJK:oon järjestämää turnausta.

Alkusarjassa otteluita oli 4. Ensimmäisenä vastaan luisteli Sipoon Wolf. Pitkä matkustus ei otteissa näkynyt ja luistin liikkui hyvään malliin. Ottelu päättyi Hokkarien selvään 6-1 voittoon.

Toisessa ottelussa kohdattiin Kiekko-Espoo EKS. Juuri vatsat täyteen syöneinä luistin ei liikkunut ja otteet jäivät lautaselle. Tuloksena 2-0 tappio

Kolmanteen otteluun lähdettiin valmennuksen tsemppauksen kautta. Jäällä nähtiin jälleen tuttu hyvin liikkuva ja toisiaan kannustava joukkue. Tuloksena 1-5 Voitto LJK:sta.

Alkusarjan viimeisessä ottelussa oli kovat panokset(voitolla finaaliin), kun vastaan luisteli omassa alkusarjassaan vahvasti pelannut IHK. Joukkueen rivit kestivät hienosti ja tuloksella 4-2 Hokkarit finaaliin.

Finaalista tuli jälleen trilleri, kun vastustajaksi selvisi juuri kohtaamamme IHK.

Ottelu oli odotuksien mukaisesti tasainen. IHK siirtyi johtoon ajassa 6.21. Hokkarit sai kaivatun tasoitusmaalin ensimmäisen erän loppuun ajassa 14.48.

Ottelun toinen erä aloitettiin vahvasti ja Hokkarit siirtyivät johtoon ajassa 15.38. Hienoisessa Hokkarijohdossa pelattiin ottelun loppuminuuteille saakka, kunnes vapauttava 3-1 maali syntyi ajassa 26.12. Tämä jäi myös ottelun lopputulokseksi, joten juhlat saivat alkaa!

Turnauspäivä sisälsi tiukkoja ja kovia pelejä, joissa jouduttiin todella näyttämään parasta osaamista. Pitkän ja raskaan päivän jälkeen riitti vielä virtaa kultajuhliin ja bussimatkalle Hämeenkyröön. Mukana matkassa oli myös innokas ja äänekäs kannattajajoukko, jolle päivä taisi olla kaikkein raskain...