Hokkarit U13 AA Sarjan PRONSSILLE
Julkaistu: 05.04.2023 07.50

Hokkarit U13 AA Sarjan PRONSSILLE

U13 AA sarjan mitalit ratkottiin viime viikonloppuna Pirkkalassa. Hokkarit selvitti tiensä sarjassaan neljän parhaan joukkoon ja sitä myötä loppupeleihin.

Kulunut sarjakausi on sujunut Hokkarijoukkueelta pelillisesti hyvin, vaikka haasteita on matkalla riittänyt. Joukkue on kärsinyt talven aikana sairasteluista ja vakavista loukkaantumisista. Niiden johdosta peleihin on jouduttu lähtemään vajailla kokoonpanoilla ja vaihtevilla ketjukoostumuksilla. Ihan parasta ei kaikissa runkosarjan peleissä saatu porukasta irti. Joukkueen peruspeli alkaa kuitenkin olemaan niin hyvällä tasolla, että hiukan huonommallakin pelillä pelejä voitettiin. Runkosarjan jälkeen Hokkarit sijoittui neljänneksi. Tätä voidaan pitää hienona saavutuksena. Taakse jäi monta hyvää joukkuetta ja isoa seuraa!

Loppupeleissä välierään saimme vastaamme sarjan voittaneen Kpk:n. Myöskään tähän peliin emme saaneet koko kokoonpanoa jalkeille. Peli pelattiin keskiviikkoiltana Mäntässä, joten olosuhteet eivät olleet Hokkarien kannalta ihan optimaaliset. Kovalla puolustuspelillä lähdimme haastamaan Kpk:ta ja varsinaisen trillerin Hokkarit järjestikin. Peli päättyi niukkaan tappioon 2-1.

Pirkkalassa sunnuntaina pelatussa pronssiottelussa vastaan asettui kisa-Eagles. Perinteisesti heitä vastaan on ollut tiukkoja vääntöjä ja niin oli nytkin. Varsinaisen peliajan jälkeen ottelu oli tasalukemissa 1-1. Ratkaisua jouduttiin hakemaan voittomaalikilpailussa. Viiden parin jälkeen tilanne oli tasan 1-1. Voittomaalikilpailut jatkuivat pari kerrallaan ja toisessa parissa ensin Pyry torjui Kisa-Eaglesin yrityksen ja perään Paavo laittoi kiekon sisään! Ja näin pronssimitalit pujotettiin Hokkarien kaulaan. Sarjan voitto meni Pirkkalan pingviineille loppuottelussa Kpk:ta vastaan.

Iso kiitos meidän mahtavalle valmennus- ja toimihenkilötiimille! Te olette mahdollistaneet laadukkaan ja mielekkään harrastamisen. Taas on kehitytty ja menty eteenpäin. Kiitos myös aktiivisille vanhemmille kannustuksesta ja talkoilusta. Kiitos myös sponsorit, jotka olette tukeneet meitä tällä kaudella: Avant tecno Oy, Mansen asennus, Palviportti, Ajorinki, Concria, Cre4tive ja Säippä

Sarja on taputeltu, mutta kausi jatkuu vielä kolmen turnauksen merkeissä: 8-10.4 Piispalassa, 22.4 Forssassa ja 29.4 kotona Hämeenkyrössä, tervetuloa kannustamaan!