Edustukselle III-divarin voitto ja nousu II-divariin!
Julkaistu: 14.03.2023 14.44

Edustukselle III-divarin voitto ja nousu II-divariin!


Hämeenkyrön Hokkareiden Edustus voitti Hämeen alueen III-divisioona


Koko kauden vahvasti pelannut Edustus eteni runkosarjan ja pudotuspelien voittajana tavoittelemaan koko sarjan voittoa. Paras kolmesta idealla pelatussa finaalissa ei vaadittu kolmatta pelikierrosta, sillä Hokkarit vei voiton suoraan kahdessa ensimmäisessä ottelussa Atalan Hoki Klupia vastaan.

Voiton myötä avautui mahdollisuus nousta tulevalle kaudelle II-divisioonaan. Karsintasarjassa vastassa oli II-divisioonassa viimeiseksi jäänyt Pirkkalan Pingviinit.

© Ville Syrjäkoski

Kahden ottelun karsintakilpailu

Ensimmäisessä karsintaottelussa Pirkkalassa Hokkarit vei voiton 4-7. Karsintasarja jatkui heti seuraavana päivänä kotihallissa täpötäyden katsomon edessä. Kannustusjoukkojen ei tarvinnut pettyä sillä Hokkarit vei voiton 9-6 ja varmisti sarjanousun. Ensi kaudella Hokkareiden edustusjoukkue nähdään Hämeen alueen II-divisioonassa!

© Ville Syrjäkoski

© Ville Syrjäkoski


Pelaajavalmentaja Kristian Ketolan mietteitä voitokkaan kauden jälkeen

Kun tipuimme kakkosdivarista keväällä 2019, päätimme joukkueen kesken lähteä luotsaamaan joukkuetta pelaajalähtöisesti ja itse otin pelaajavalmentajan vastuun itselleni. Laitoimme tavoitteeksi nousun kakkosdivariin, mutta koronan takia se, ei ollut mahdollista vuosien 2020-2022 keväillä. Näiden neljän kolmosdivarissa pelaamamme kauden aikana joukkue sai hyvin itseluottamusta omaan tekemiseen ja hitsautui hyvin yhteen. Tänä keväänä pääsimme mittaamaan tasoamme playoffeissa ja nousukarsinnoissa – kuusi peliä, kuusi voittoa oli näistä saldona. Tämän hetken tasomme on mielestäni riittävä kakkosdivariin, mutta kärkikahinoihin ei ole vielä asiaa. Nyt meillä on koko kesä aikaa miettiä mitä teemme ja kuinka kehitämme joukkuetta entisestään. Toivomme erityisesti että ensi syksynä joukkueemme mukana olisivat edelleen meidän mahtavat huoltajat Janne Kantti, Ari Haapanen sekä Timo Harjuntausta. Ja tietenkään unohtamatta joukkueen johtokaksikkoa Petri Petroa ja Jaana Koivulaa.


© Ville Syrjäkoski


© Ville Syrjäkoski

© Ville Syrjäkoski

© Ville Syrjäkoski