Kauden avaustapahtuma
Hämeenkyrön HokkaritJulkaistu: 05.08.2024 22.58

Kauden avaustapahtuma


Kauden avaustapahtuma järjestetään Hämeenkyrön jäähallilla perjantaina 23.8 alkaen klo 16:30!

Iltapäivästä jäälle pääsevät kaikki tulevaisuuden kiekkosankarit sillä kiekkokoulun tutustumiskerta on klo 16:30-17:00!

  • Kiekkokoulujäille vähimmäisvaatimuksena kypärä, maila ja luistimet. Huom! Hokkarit ei ole vakuuttanut tapahtumaan osallistujia.

Lapsille on järjestetty pientä ohjelmaa myös jään ulkopuolella aina illan peliin asti. Tapatumassa on mahdollista ilmoittautua tulevalle kiekkokoulukaudelle


Kahviossa tarjolla herkkuja suolaiseen sekä makeaan nälkään ja hallin etuovilla myynnissä perinteistä kisamakkaraa! Kahviossa poiketessa voi samalla ihailla graffittitaitelija Tomi Lastusen Hokkareille suunnittelemaa ja toteuttamaa teosta.

Hallissa esillä Liigan palkintopokaali eli Kanada-malja. Mahdollisuus siis napata selfie legendaarisen palkintopystin kanssa ja samalla tarkistaa ovatko pienet pelaajapatsaat pysyneet paikallaan.

Klo 18:00 pääsee hallin uusi joustokaukalo koetukselle, kun kaukaloon rymistelee Tapparan ja Vaasan Sportin U20 SM-joukkueet. Tapparan riveissä nähdään Hokkareiden kasvatti Niko Korkola! Virittäydy tulevaan kiekkokauteen ainutlaatuisen ottelutapahtuman myötä!

Tapahtumaan vapaa pääsy



Kauden avaustapahtumaa mahdollistamassa

Levorannan Autoliike, K-Supermarket Hämeenkyrö, Juslog Oy, Kiinteistöhuolto Ylinen, Ravintola Sarvi, Taksi ja Tilausliikenne Anssu Rantala, Hämeenkyrön isännöintipalvelut, Kyrön Kiinteistötekniikka Oy, Pihlajalinna, Hämeenkyrön jäähalliyhtiö sekä Hämeenkyrön kunta